Menu:
Zupy:
- Flaczki
- Rosół z domowym makaronem
- Strogonoff wieprzowy
- Strogonoff wołowy + 3 zł/os.
- Węgierska
- Krem z pomidorów
- Krem z białych warzyw
- Krem z zielonych warzyw
- Krem z dyni
- Zupa grzybowa
- Żurek z jajkiem
- Żurek leśny
- Barszczyk czerwony z mięsną sakiewką z ciasta francuskiego
Dania obiadowe:
- Kotlet schabowy
- Kotlet schabowy z pieczarkami i serem
- Kotlet po kapitańsku
- Filet z kurczaka panierowany z ananasem i serem
- Kieszeń schabowa faszerowana pieczarkami
- Kieszeń schabowa faszerowana szynką i serem
- Kotlet de vollaile
- Filet z kurczaka panierowany
- Filet z kurczaka panierowany w sosie szpinakowym
- Bioderko z kurczaka z brzoskwinią zawijane w boczku
- Zrazy z pieczarkami
- Zrazy z serem feta i pomidorami suszonymi
- Zawijaki z grzybami
- Polędwiczki z kurkami i sosem śmietanowym
- Polędwiczki w sosie własnym
- Udko z kurczaka pieczone
- Kaczka z żurawiną i jabłkiem
- Mix pierogów
Dodatki do dania głównego:
- ziemniaki gotowane
- ziemniaki opiekane (od pakietu II)
- ryż
- frytki
- kopytka
- kluski śląskie
Przystawki:
- Schab po warszawsku
- Kurczak w galarecie z warzywami
- Bioderko z brzoskwinią w galarecie
- Polędwiczki ze śliwką w galarecie
- Schab ze śliwką w galarecie
- Tymbaliki wieprzowe
- Ryba po żydowsku w galarecie
- Ryba po grecku
- Ryba po japońsku
- Tortille z kurczakiem
- Nugetssy z kurczaka
- Śledź w oleju
- Śledź pod pierzynką
- Jajka faszerowane w trzech odsłonach
- Babeczki z pastami
- Zawijaki francuskie
- Pstrąg w galarecie
- Łosoś w galarecie
- Rolada łososiowa
- Śliwka zawijana boczkiem
- Wybór mięs pieczystych (pasztet, schab, boczek, karkówka)
- Szynka ze szparagami w galarecie
- Szynka z serem czosnkowym w galarecie
- Roladki serowe
- Sajgonki z sosem
- Carpacio z buraka z serem i orzechami
- Szyszkobaby z sosami
- Turlaki z dipami
Sałatki:
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Jarzynowa z jajkiem garni
- Szpinakowa z serem pleśniowym, pomidorami, pomidorami suszonymi, winogronem, pestkami dyni i sosem balsamicznym
- Makaronowa z kurczakiem
- Krabowa z paluszkami surimi
- Gyros
- Tortelini z kurczakiem wędzonym
- Grecka
- Sałatka Caprese
- Z makaronem chińskim
- Ziemniaczana (jako, ziemniaki, cebula, szczypior, ogórek)
- Z kurczakiem wędzonym (ryż, kukurydza, kurczak wędzony i czerwona fasola)
- Z gotowanych brokułów z jakiem, pomidorami, boczkiem smażonym, pestkami słonecznika i sosem czosnkowym
- Krewetkowa (mix sałat, czosnek, papryka, krewetki)
- Z tuńczykiem (na mixie sałat)
- Z rukolą, brzoskwinią, mozzarellą zawijaną w szynce parmeńskiej i sosem balsamicznym
Surówki:
- Wiosenna
- Colesław
- Mix sałat
- Buraczki na ciepło
- Buraczki za zimno
- Mizeria
- Sałata ze śmietaną
- Pekińska z brzoskwinią
- Pekińska z papryką
- Surówka z kapusty kiszonej
- Surówka z kapusty czerwonej
- Surówka porowa z jabłkiem i groszkiem
- Surówka warzywna (marchew, seler, pietruszka, por)
- Mix warzyw (brokuł, kalafior, marchew)
- Kapusta zasmażana
Desery:
- szarlotka na ciepło z lodami
- pucharek lodowy